Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (3.17 secunde)
Deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost secretar general al Guvernului, nu este de aceeasi parere cu seful sau de partid, Mircea Geoana, sustinand ca PSD este pregatit „in orice moment“ sa preia guvernarea si ca partidul a guvernat „chiar foarte bine“ in perioada 2001-2004.
Executivul constata ca practica nepublicarii integrale a actelor normative s-a evidentiat si in guvernarea trecuta. Inca din sedinta din 8 septembrie, Guvernul a aprobat o nota prin care era semnalata nepublicarea anexelor unor hotarari de Guvern din 2005.
S-au cheltuit la cazinoul politic" In 2009, Emil Boc si Traian Basescu au acuzat guvernarea liberala ca a risipit "trei miliarde de euro".
Pe fondul unei cresteri economice nesanatoase, pe datorie externa, intre 2005-2008, avand venituri bugetare in crestere, puterea de dreapta a sporit personalul bugetar - in general pe criterii clientelare - de la 900.000 persoane in 2004 (cati a lasat guvernarea PSD) la 1.400.000 persoane in 2008, respectiv cu 55%.
Inainte de guvernarea PSD, Registrul Comertului, considerat o importanta sursa de venit pentru institutia de care apartine, a fost in subordinea Camerei de Comert, dar a fost trecut de pesedisti la Ministerul Justitiei.
El a anuntat ca PSD a€žeste pregatit de guvernarea€œ. PSD-ul lui Ponta nu e pregatit Pe de alta parte, liderul tinerilor social-democrati, Victor Ponta, a afirmat ca pentru PSD nu este inca momentul declansarii anticipatelor.
Seful statului si-a argumentat pozitia prin exemplele ultimelor alegeri legislative desfasurate in „Germania, Romania, Slovacia sau Bulgaria“, unde s-a simtit nevoia incheierii unor aliante electorale, „care fac mai degraba ineficienta guvernarea“.
Solutiile credibile, obiectivele PSD „Guvernarea 2000-2004 a stiut sa asigure trei aspecte fundamentale pentru Romania: stabilitatea economica, politica si sociala, aspecte care lipsesc in prezent“, a declarat la randul sau presedintele executiv Adrian Nastase.
„Dupa guvernarea CDR din ’97- 2000, si anul acesta reprezinta o paranteza de istorie, un an al esecurilor, neimplinirilor, nemultumirilor sociale“.
Nici ministrul Sanatatii nu a fost iertat, deoarece „a acceptat ca in Romania anului 2005 sa moara copiii de rujeola”, ignorand din nou dezastrul patronat de guvernarea pesedista in domeniul sanatatii.
"Este clar ca guvernarea erodeaza, dar termenii posibilei noastre conlucrari trebuie stabiliti in mod responsabil si corect", a conchis Bardan.
Aceasta functie ar trebui sa apara doar atunci cand partidul se afla la putere, presedintele executiv ajutandu-l astfel pe presedintele partidului, ocupat cu guvernarea.
Assange a scris ca guvernarea ilegitima este prin definitie conspirationala. A argumentat ca, atunci cand liniile de comunicare interna ale unui regim de comunicare interna sunt perturbate, fluxul informational dintre conspiratori trebuie sa scada, si, pe masura ce fluxul se apropie de zero, conspiratia dispare.
Coalitia se afla din nou in centrul unui scandal, dupa ce democratii au cerut ieri UDMR sa-l retraga pe senatorul György Frunda de la Consiliul Europei, iar in caz contrar sa paraseasca guvernarea.
Pe rand, Adrian Nastase, Rodica Stanoiu, Dan Ioan Popescu trebuie, in sfarsit, sa dea socoteala pentru guvernarea 2000-2004", a declarat senatorul Marinescu.
"In cazul unei fuziuni, PNL se rupe, pierdem majoritatea in Parlament si apoi guvernarea", a spus Stan, care a continuat:
Stoica sustine ca nu vrea sa se ajunga aici si de aceea a propus PNL-ului sa faca "o politica mare, a carei miza sa nu fie supravietuirea parlamentara, ci guvernarea Romaniei".
Presedintele comisiei, Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei in guvernarea PSD, i-a dat un sfat "prietenesc" succesoarei sale de a veni mai des in Parlament si de a nu intra intr-un "razboi" cu aceasta institutie.
guvernarea) impreuna cu colegii nostri liberali, deci nu este nici un fel de a spune colegilor liberali ca am dori sa fim singuri.
Fosta consiliera pe probleme de privatizare a lui Ovidiu Musetescu, presedintele APAPS in guvernarea Nastase, din vara lui 2004 chiar vicepresedinta a Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Roxana a fost una dintre verigile tari ale lui Nastase.
google-analytics.com